MinGlittrigaJul - November & en rumsgran

MinGlittrigaJul

2016-11-02
09:44:00

November & en rumsgran

God förmiddag på er,

Jag sitter faktiskt med en kopp kaffe med pepparkakssmak och skummad mjölk, men nu har vi ju äntligen gått in i november och det är okej att börja jula till de lite. Tänk att vi faktiskt är inne i månaden när första advent infaller, julpynt ska upp, julbelysningar ska tändas, julbaket ska börja & julmusiken ska spelas. Så himla mysigt! Det började t.om snöa lite igår, eller ja det va snöblandat, men de va allt snöflingor som föll. En fin början på november.

Och äntligen, har jag köpt mig en rumsgran, jag har tänkt köpa de i 2 år vid jul, men det har aldrig blivit av, men nu ni, nu har jag en här hemma. Jag älskar dessa, dock tror jag att just rumsgranen är något man läskar eller hatar.

Längre fram mot advent kommer de självklart åka in en liten äkta gran också, för att få in lite grandoft, innan självaste julgranen kommer in.

Vad tycker du om rumsgranar?
 
 
 
Kommentarer:
2016-11-02 @ 19:38:39
#1: Anonym

Älskar rumsgranar. Har liksom du vela ha en i flera år så nu måste jag ju köpa en ;) Kramis Sandra

Svar: Det gör du rätt i! ;)KRAM
minglittrigajul.blogg.se

2016-11-02 @ 22:21:52
#2: Annie

Visst är det härligt att det är november! Och bara 3,5 veckor kvar till Adventsfikat; hjälp!!!

Jag har släppt på alla inre julspärrar så det är full fart framåt nu på alla julplan:) Jag gillar nog en EN bättre än rumsgranen; den har lite för lite kvistar för min smak...om du förstår vad jag menar...:)))

Svar: Ja, tänka sig :`DJag förstår precis, enarna är också väldigt fina :)
minglittrigajul.blogg.se

2016-11-02 @ 22:24:48
#3: nathalie

Är rumsgranen äkta eller plast? Jag har en liten i plast, superfin men sprider ju inte direkt någon grandoft.. Hade velat ha en som luktar lite, så tänkte höra om du tycker din gör det? Om det nu är en levande vill säga :D

Svar: Detta är en äkta, dock luktar den inget, tyvärr :)
minglittrigajul.blogg.se

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: