MinGlittrigaJul - october 2018

MinGlittrigaJul

2018-10-31
15:14:21

Halloween

Idag får vi se om små spöken, häxor och annat kommer och knackar på dörren, jag har iaf gjort iordning lite godis ifall att. Bäst att vara på säkra sidan, haha. 
 
I söndags karvade vi en liten pumpa också, det är ganska kul och mysigt att sitta och pyssla med de tycker jag. Så nu står den och lyser om kvällarna 🎃
 
Men de bästa med den här dagen är väl ändå att vi går in i november imorgon. Då ni, då ska de bli mer och mer jul för varje dag och de märks även betydligt mycket mer i varenda affär, så mysigt är de! 
 
Önskar er en glad Halloween 
 
 
2018-10-28
13:56:00

Strålande jul

Hej på er.
Förra veckan fick jag ett infall att ta fram lite ljusslingor ute. Jag klädde bland annan in våran hängkaravan, ett litet prydnadsträd med en lång ljusslinga, det blev så mycket ljusslinga över, så jag la runt trädet också, men alltså när de blev mörkt och jag såg hur de såg ut, ja jösses, de såg ut som en palm på en liten ö, hahaha. Nä, det va inge fint alls, så det åkte ner förra söndagen.
 
Förra året fixade vi dock ett uterum här hemma, så slingan fick åka upp på de istället och de blev så himla mysigt på kvällen när de lös upp. 

 

En balkonglåda under ett vardagsrumsfönster fick sig lite granris och ett ljusnät, lika mysigt där.

 

Vi får se om de blir någon utegran i år, ibland har vi de och ibland inte. Men då måste jag fixa nya ljus, för de förra har tyvärr gått sönder. Det är ju dock väldigt mysigt med en gran som lyser upp också

 

Har du börjat med utebelysning? :)

 
2018-10-27
13:46:39

Första snön

I morse när jag satt i soffan med kaffe och en pepparkaka och skulle läsa lite julbloggar, kikade jag ut genom fönstret och såg säsongens första små snöflingor falla. Tänk så glad man kan bli för lite snö, men det är ju så mysigt och det blir en helt annan stämning direkt, även om det inte är mycket som kommer. 
Och självklart spelades julmusik när de började snöa, det blev verkligen en lite juligare morgon än vad man räknat med :)
 
Har de snöat något hos er? ❄