MinGlittrigaJul - november 2018

MinGlittrigaJul

2018-11-09
12:14:00

Min önskelista

Idag tänkte jag visa min önskelista, samtidigt som det kanske inspirerar er till något ni eller någon annan skulle vilja ha i julklapp :) Alla bilder är från H&M 
 
Tycker ni att de skulle vara kul med fler "Min önskelista" inlägg?
 
Priser kan ni se under bilden.
 
 
1. Ljusstake 149kr
2. Liten ljuslykta 19.90kr
3. Karaff 149kr
4. 4-pack konformade ljus 79.90kr
5. Handväska 349kr
6. Kökshandduk 59.90kr
7. Pläd i fuskpäls 499kr 
2018-11-07
15:19:13

Granrisbock

Hej i de gråa november vädret.
Här är de verkligen grått och mörkt ute, inte så kallt dock, så det är ganska skönt att vara ute. Och det är precis vad jag varit idag. Jag har pysslat ute hela förmiddagen under tiden sonen varit på förskolan.
 
All höst och Halloween är nu utbytt mot gran och granris ute på trappen, så mycket finare och juligare förstås. Den lilla granen vid dörren fick även  en liten ljusslinga, som ni kan se på bilden. Super mysigt! 
Och bredvid dörren, som inte syns på bilden dock, där har jag en liten korg på väggen med granris och där tänkte jag hänga i små bjällror, det har nämligen mormor och morfar utanför sin dörr och det är så himla fint! 
 
Men något jag äntligen gjort idag, är julens granrisbock. Jag gick ut i vår lilla skog och plockade massa granris, sen in och satte på kaffe. När jag sen gick ut igen hade jag värmande kaffe, en lussekatt och julmusik spelandes, det va verkligen härlig egentid. 
 
Och här har vi den, min lilla bock. Jag kommer inte ha någon belysning runt om den i år, men jag funderar på lite rött band kanske?! Ja, jag blev nöjd iaf :) 
 
 
Här får ni en bild på stommen också :)
 
 
2018-11-05
16:41:43

Julmarknad

Hej på er.
Ny vecka och närmre julen är vi ♡
 
Igår besökte vi julmarknaden på Mårbacka. En stor och populär julmarknad. Det fanns väldigt mycket att kika på och man blev även inspirerad. Jag provsmakade även två olika glöggsorter, en med saffran och en med svartvinbär. Den med saffran föll mig inte i smaken, men den med svartvinbär däremot, den va väldigt fräsch och god. Slotts glögg hette den nog.
Vi provsmakade även massa olika fudge och alltså, det var dom godaste jag någonsin smakat, perfekt konsistens och lagom med med smak av de olika sorterna, en favorit blev pepparkaksfudge, mums.
 
Och alla hantverkare som ställer ut, vilket fantastiskt jobb dom gör, helt otroligt. 
 
Vi passade även på att ta en julfika inne på caféet vid Mårbacka, där blev det en lussekatt, årets första faktiskt och en kopp kaffe till de. Så himla gott! 
Ett lussebak kommer absolut bli av väldigt snart, här hemma :)
 
Har du besökt någon julmarknad ännu?