MinGlittrigaJul - september 2017

MinGlittrigaJul

2017-09-29
09:50:00

Kaffets dag, med julig touch

God morgon. 
 
Tänk så många dagar det finns, som kan uppmärksammas lite extra. Och idag är inget undantag, idag är det nämligen kaffets dag. 
 
Och dagen till ära har jag fixat morgonkaffet lite extra. Kaffe med kanel och skummad mjölk, såå gott och juliga smaker. Sedan doftar de jul i hela huset. Det kan ju inte bli bättre, sähär med längtan till jul 🎅
 
Är ni också sugna på att prova så är bara att ha i lite kanel tillsammans med kaffepulvret. Och mjölken värmer jag upp och vispar med en liten mjölkvisp, men de går nog lika bra med elvisp eller att vispa för hand också :) 
 
 
 
 
2017-09-25
11:14:00

Julstädning, redan nu?

Jajamensan, här har jag redan börjat med julstädningen, det vill säga städning i skåp, lådor, garderober m.m. även alla fönster på huset är rena & fina. Ja, men sånt som tar lite tid helt enkelt. 
 
Innan jag fick barn, julstädade jag i stort sett allt på en gång under ca, en veckas tid. Det skulle jag aldrig hinna nu, men det är ganska härligt att inte stressa med all städning också. Dessutom finns de tid för lite roligare saker fram mot jul. 
 
Jag har även blandat in lite juligt i städningen, inte julmusik än, fast de skulle vara mysigt, men de får vänta. Däremot använder jag denna härliga rengöringsspray och den doftar så gott. Lagom med jul såhär i slutet av september ☺
 
Börjar du också julstädningen redan nu?
Eller hur gör ni?  
🎄
 
 
 
2017-09-22
10:00:00

Jul favoriter hos Rusta

Har nyss kollat runt lite på Rustas kommande julsortiment och de ser ganska lovande ut. 

Här nedan ser ni mina favoriter, vitt, guld och stilrent. 

Jag  brukar antingen ha mycket rött eller mer vitt och i år, eller just nu iaf, känner jag för de vita och krispiga. ❄

Sen om jag känner så när det är dags att julpynta får vi se 🙄