MinGlittrigaJul

2017-11-16
11:48:20

Lussebak

Nu ni, har julbakningen dragit igång här hemma. Igår fixade jag och sonen första lussebaket här hemma, traditionella goa lussekatter fick det bli. Det gäller att vara i tid med saker och ting som småbarnsförälder , haha ;)
 
Jag väntar ivrigt paket från Jotex också, med nya gardiner till vardagsrummet, jag hoppas verkligen dom passar in och att den mörkröda färgen är fin! Det är så himla svårt med färger på gardiner när man beställer från nätet, det kan vara stor skillnad vissa gånger, men vi får hålla tummarna att de blir bra!
 
Här du börjat julbaka ännu? 🎅
 
 
2017-11-14
11:20:00

Äntligen!

Så faller säsongens första snö. Små, små flingor, men så mysigt, äntligen. 
 
Igår kollade jag igenom julgardiner/dukar. Och så föll den här lilla godingen ner på golvet. En liten duk med små tomtar på, jag tror jag fått den av mormor för ett tag sen, men hade helt glömt bort den. Visst är den gullig?! 
 
Jag gillar verkligen de gammeldagsa när de kommer till julen, även om jag inte har så mycket av de. Men några gamla porslinstomtar har jag och verkligen älskar dom! Jag har även en gammal julgransmatta i juteväv som jag köpt på en loppis för några år sedan, så himla fin. Den här lilla duken vet jag inte om den är så gammal, men lite gammeldags tycker jag allt den känns som 🎅