MinGlittrigaJul - Julklapp från Kronans & bäst i test!

MinGlittrigaJul

2016-09-17
10:15:00

Julklapp från Kronans & bäst i test!

Idag fick jag hem årets första ätbara julklapp från kronans. Ivrig som ett barn på julafton öppnades paketet och innehållet var inget mindre än alla, populära produkter från Kronans!
Fantastiskt kul!

Det var cederpepparkakor, saft, glögg, sylt och chokladägg "Taste of sweden".

Kronans cederpepparkakor är mycket populära och var nämligen 2014 och förra årets vinnare i Sveriges stora pepparkakstest med betygen 8,6 och 8,1 av 10 poäng. Ett blindtest som testas av vanliga konsumenter och finsmakare.

Det ska bli otroligt kul att prova alla dessa go saker. Cederpepparkakorna har jag smakat och oj så gott.  Jag ska även tillägga att just cederpepparkakorna är sambons absoluta favoriter

Jag har även smakat på drottningsylten som jag faktiskt hade i en saffransrulltårta förra året och just saffran och drottningsylten passade perfekt tillsammans. Den andra syltensorten var hjortronsylt (som jag älskar, speciellt att värma och ha på vaniljglass, mumma).

Saftsorterna är i smaken hallon och en i apelsin. Och så har vi ju glöggen, en drickfärdig, alkoholfri dryck med kraftig, men välbalanserad smak. Det är något med just saftflaskorna och glöggflaskan också, dom känns lite gammeldags och jag tycker dom är väldigt charmiga.

Chokladäggen, "taste of sweden" och beskrivs som norra Europas godaste choklad. En produkt med mandel rullade i kanel, kan de bli mer juligt?!
 
Kika in på Kronans hemsida -> http://kronans.se/
Och läs mer om vart du hittar återförsäljare, så ni har möjlighet att köpa dessa produkter. 
Tänk vilka perfekta julklappar/gå bort presenter också.

Tack snälla Kronans, för era fantastiska produkter, det ska bli ett nöje att få smaka på allt detta!

 
 

 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: