MinGlittrigaJul - Ett juligt ha begär

MinGlittrigaJul

2016-09-21
10:38:53

Ett juligt ha begär

Här har man dragit på sig en liten höst förkylning tror jag minsann, vi får se om det bryter ut helt eller om man kanske har tur och slipper den sjukan.
 
Jag har varit ganska hård med mig själv när det gäller att smaka på årets juliga go saker t.ex. julmust. För 3 år sedan skulle jag hålla mig ända till första november för att köpa hem nåt juligt, men åren efter har jag satt första oktober som datum för att få köpa hem lite must eller en chokladtomte.

Men vet ni vad, som gravid så har man vissa begär och igår när jag var inne på Coop och såg pallar med säsongens första julmust kunde jag liksom inte hålla mig. Det är klart en flaska must ska med hem. Och varför inte unna sig lite juligt redan nu, istället för att vara så hård mot sig själv?! Hoho ;)
 
Jag har dock inte hunnit smaka musten än, men senare idag, då ni, då ska jag dricka must!

Har du ett speciellt datum för att börja med nåt juligt?
 
 
 
 
 
 
Kommentarer:
2016-09-21 @ 11:03:43
#1: Angelica

Vilken fin design med snöflingor och mysiga julbilder som header. Själv älskar jag julen och jag har redan börjat planerat årets julklappar haha. Jag brukar försöka hålla mig till 1:a advent med att dra fram julpynt och ljusstakar (för min sambos skull).

Svar: Nämen tack snälla du! :) Här har de också börjat planerats julklappar. Ja, julpyntet får inte åka fram allt för tidigt, men visst är det mysigt när hemmen lyser upp av julbelysningen vid advent :)
minglittrigajul.blogg.se

2016-09-21 @ 16:00:32
#2: Angelica

Ja det är det verkligen. Julen är min favorithögtid. Kommer bli ännu roligare nu när jag har barn då sambon tkr jag kan vara lite överdriven.. haha. Längtar redan massa till kylan och alla julmarknader (:

Svar: Förstår att de blir roligare med barn, vi kommer ha en liten bebis nu i år under jul och de ska bli så mysigt! :D Det är tur de finns jultokar man kan dela allt juligt med, när ens sambos inte är lika förtjusta i allt julprat ;)
minglittrigajul.blogg.se

2016-09-21 @ 21:06:25

Min gräns är också första oktober, men de senaste två åren har jag faktiskt druckit must redan i slutet av september. Ibland är det bara svårt att låta bli :)

Vad gott med julmust, jag är också sååå sugen!

Svar: Ja man kan väl få tillåta sig själv med lite juligt såhär i slutet av september, det är ju faktiskt oktober nästa vecka!! :) Det va mycket gott med julmusten 🎅
minglittrigajul.blogg.se

2016-09-24 @ 11:54:37

Bra att ha graviditeten att skylla på! ;) När det gäller pepparkakor kan jag börja någon gång i mitten av november, annars försöker jag hålla mig till december.

Svar: Ja men eller hur ;) haha! Oj, det va inte dåligt av en jultok de =)
minglittrigajul.blogg.se

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: