MinGlittrigaJul - september 2016

MinGlittrigaJul

2016-09-29
10:28:00

Höstkrans

Hej på er!

Det har varit så himla goa höstdagar ute nu så igår satte jag mig ute och pysslade ihop en höstkrans till dörren. Jag bytte även ut blommorna som jag haft vid dörren. Det var så himla skönt att bara va ute och höstpyssla och inte behöva tänka på annat.

Murgröna är första gången jag använder till en krans och det kommer jag verkligen göra igen, jag tyckte de blev väldigt bra :)

Har du "höstat" till de något ännu?
 
 
 
 
2016-09-27
10:03:24

Mina jul favoriter från Ica Hemma

Nu har jag suttit och kikat på Icas julprodukter inför säsongen. Det är ganska mycket rött och klassiskt och det gillar jag. Därför tänkte jag visa er mina favoriter från Icas julsortiment. De flesta produkterna kommer att finnas i butik vecka 43.

En av sakerna jag verkligen fastnade för är kaveln med hjärtan, så himla söt! Ljustomten med nedräkning till julafton är ju bara för gullig också, den ska jag köpa i år!

Såg även att Rusta har tjuvstartat lite med julbelysningen på deras hemsida, in och kika.
 
 
2016-09-23
09:25:37

Julgransljus

Jag har börjat fundera lite över julbelysningen för årets julsäsong, både inne och ute,
Utomhus i år ska vi ha julgranen med belysning på ett nytt ställe, där jag tror den kommer göra sig bättre än åren innan. Och som vanligt kommer de vara lite belysningen tillsammans med granris i en balkonglåda vid fönstret. Jag skulle egentligen vilja ha nån mer belysning vid dörren också, men de återstår att se
 
Inomhus vet jag verkligen inte vad jag ska ha för belysningen i vardagsrummet, men alla andra rum blir de som vanligt. Däremot har jag lite funderingar på att köpa trådlösa julgransljus i år, tänk så smidigt. Hittade ett ställe där de säljer Led ljus med skimmer, en fjärrkontroll med timer och dimmer och så blir det ingen värme av ljusen heller.
 
Tänk att få en julgran där belysningen skimrar som levande ljus! Jag ska ta ett prat med sambon jag och just den här idén tror jag har kommer gilla, det är ju trots allt lite modernt ;)
 
Har du planerat årets julbelysning ännu?