MinGlittrigaJul - november 2016

MinGlittrigaJul

2016-11-10
13:34:42

BÄSTA SOM HÄNT

Hej på er,
 
Nu va de ett bra tag sen jag skrev här sist, men vet ni, för en vecka sedan, torsdag 3/11, kom vår älskade son till världen <3
Och vi är så lyckliga!!

Och det har hänt en massa juligt också, när vi låg inne på förlossningen kom första snön. Och här hemma är det vitt och snöflingor faller.

Sanna Nielsen blir årets julvärd i Svt och det tror jag kommer bli hur bra som helst.

Årets första julvörtbröd har ätits, även nån chokladtomte har slunkit ner och några glas must har druckits.
Och snart är första advent här också, så framöver ska de fixas lite utebelysning, julgodis och  lussekatter :)
 
 
 Så älskad <3
 
 
2016-11-02
09:44:00

November & en rumsgran

God förmiddag på er,

Jag sitter faktiskt med en kopp kaffe med pepparkakssmak och skummad mjölk, men nu har vi ju äntligen gått in i november och det är okej att börja jula till de lite. Tänk att vi faktiskt är inne i månaden när första advent infaller, julpynt ska upp, julbelysningar ska tändas, julbaket ska börja & julmusiken ska spelas. Så himla mysigt! Det började t.om snöa lite igår, eller ja det va snöblandat, men de va allt snöflingor som föll. En fin början på november.

Och äntligen, har jag köpt mig en rumsgran, jag har tänkt köpa de i 2 år vid jul, men det har aldrig blivit av, men nu ni, nu har jag en här hemma. Jag älskar dessa, dock tror jag att just rumsgranen är något man läskar eller hatar.

Längre fram mot advent kommer de självklart åka in en liten äkta gran också, för att få in lite grandoft, innan självaste julgranen kommer in.

Vad tycker du om rumsgranar?