MinGlittrigaJul - Lediga mornar

MinGlittrigaJul

2015-09-25
06:43:08

Lediga mornar

God morgon,
 
Vet ni vad, jag älskar verkligen att det blir mörkare på både morgon och kväll. Mestadels för att man tända mer lampor med mjukt sken, men framförallt levande ljus. Och idag + hela helgen är jag ledig, så denna morgonen bjuder på lite extra morgonmys.

Jag funderar även på om jag ska ha höstblommor i en blomlåda, eller om jag ska köra granris direkt, som alla andra år?! Det är frågan.

Har du några höstblommor ute?
 
 
Kommentarer:
2015-09-25 @ 09:43:44
#1: Annie

Jag tycker det känns lite 'onödigt' att höst dekorera när jag 'snart' ändå kommer att ta fram julen...haha! Men det är ju jättefint med höstdekorationer:) Varför inte köra med ljung - det kan man ju ha kvar som juldekoration:) Ett år hade jag ljung i blomlådorna hela vintern och det var jättefint!!!

Svar: Jag förstår hur du menar, jag är dock en som vill ha nåt till varje årstid så det aldrig ser tomt ut :) Men ljung är bra, det har jag vid dörren tillsammans med silvertrassel och lite annat just nu :)
minglittrigajul.blogg.se

2015-09-26 @ 09:05:00

Åh va mysigt det såg ut :) Jag älskar också när det blir mörkare! Det bästa jag vet är när man kan sitta en tidig morgon, äta en mysigt frukost med tända ljus och titta ut genom fönstret på ett snötäckt Västerås.

Svar: Det var allt mysigt också :D Ja, tänk så mysigt när man se snön ute också =)
minglittrigajul.blogg.se

2015-09-29 @ 08:36:49
#3: Jennifer

Vilken härlig blogg har!
Klart at man ska dekorera lite för hösten, då kommer julen snabbare 😉
Här har jag ett tips på hur jag gjorde i mina blomlådor, där ljung delar plats med växter som tål frost och sedan när snön kommer, håller sig vintergröna.
www.hemma-liv.blogspot.com

Svar: Tack snälla, va kul att höra =)Och tack detsamma, du har också en härlig blogg! Och du har gjort det väldigt fint i dina blomlådor, det gillade jag :)
minglittrigajul.blogg.se

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: