MinGlittrigaJul - Höstdagjämning & Paket

MinGlittrigaJul

2015-09-23
08:44:28

Höstdagjämning & Paket

Hej allesammans,
 
Idag är det höstdagjämning och förra året på just höstdagjämningen var det årets första frost, dock tror jag att det var 26 september förra året, om jag inte minns helt fel? Det har iaf inte varit någon frost här ännu, men det dröjer nog inte!

Igår hämtade min sambo ut ett paket till mig och inte vilket paket som helst, utan en liten julklapp från Kronans (http://kronans.se/) som bland annat innehöll Pepparkakor och sylt!
 
Det ska bli spännande att prova på detta, speciellt pepparkakorna med cederolja. 
De beskrivs även så här: Vi bakar efter ett recept från 1920-talet. Tillverkningen är fortfarande hantverksmässig enligt gammal tradition. Den unika smaken i kombination med en lite kraftigare kaka har gjort att den idag efterfrågas både inom och utom Sveriges gränser


Och sylten tänkte jag försöka använda mig av till något juligt bak!

Men det kommer recensioner om dessa längre fram.

Skulle du vara nyfiken att köpa dessa eller andra produkter från Kronans är det bara att kika in på hemsidan http://kronans.se/, det finns även att hitta i utvalda butiker.
 

 
 
Kommentar:
2015-09-23 @ 13:05:46

Å men vad roligt med paket. Förpackningarna var ju superfina ! :) Här lyser solen för fullt och det är varmt, så det känns som frost får vi vänta på länge :)

Svar: Ja, man blir som barn på nytt när man får paket, haha :) Och visst är de fina, lite gammaldags! Jaså, vi får hoppas det vänder, jag vill ha frost nu, luften blir så mycket skönare också :D
minglittrigajul.blogg.se

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: