MinGlittrigaJul - Julklapp från Herrljunga

MinGlittrigaJul

2015-10-21
16:37:00

Julklapp från Herrljunga

Igår kväll kom sambon hem med ett paket till mig, från herrljungacider. Jag blev väldigt överraskad och var inte beredd på att på hem detta, jättte kul! :)

Paket innehöll årets nyhet: Herrljunga 1911 Blåbär, alkoholfri. Och jag är så nyiken på denna, det känns som den skulle kunna vara väldigt god.

Jag fick även Herrljunga glögg i PET flaska, "tomtens avorit" Med klassisk glöggkryddning.

********************************************************************************************************************************

 " Herrljunga Glögg presenterar stolt årets störtsa alkoholria glöggnyhet - en unik returbar PET laska 

Med över hundraårig tradition som dryckesafabrikör och mer än 70 års erfarenhet av glöggtillverkning presenterar vi en glöggnyhet i en ny och unik förpackning. Det är en äkta svensk glögg med naturlig kryddsättning, tappad i en returbar PET flaksa om 90 cl. Perfekt för den stora familjen, föreningar eller skolklasser.

I det smaksatta sortimentet är årets nyhet Blåbär. En familjevänlig smak som kan avnjutas upphettad eller över några isbitar! Du hittar även storfavoriten Äpple & Kanel samt fjolårets nyhet Svart Vinbär i sortimentet.

Till glöggen har vi tagit fram Herrljunga 1911 Glöggmix, en påse med en perfekt mix av skållade mandlar och söta solmogna russin. Herrljunga 1911 är perfekt till glöggprovningen, som gåva eller en smak till varje adventshelg.
                          
- "Vi är glada över att tillhandahålla en riktig genuin svensk glögg. I Herrljunga 1911 Glögg, har vi använt all den kunskap som vi tillgodosett oss genom flera generationers glöggtillverkning. Vi är extra stolta över det breda och spännande sortiment som vi lanserar i år, och inte minst vår nya returbara PET" berättar VD Johan Branmark. Förutom stark närvaro på den svenska dagligvarumarknaden, har i år finska Alko listat 3 alkoholstarka sorter Herrljunga 1911 Glögg. "

De finska nyheterna är:


Herrljunga 1911, 75cl, Väkevä Punaviiniglögi Ekologisk, 15%
Herrljunga 1911, Appelsiimi & Suklaa 15% 75 cl
Herrljunga 1911, Valkoviiniglögi, 10% 75 cl
 
 

                      
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: