MinGlittrigaJul - Hjort

MinGlittrigaJul

2015-10-14
14:42:00

Hjort

Hejsan,
 
Det finns ett ställe, en bit ifrån där vi bor, där är det känt att det går omkring hjortar. Det stannar till och med folk på vägen för att se både hjortar, rådjur och älg där.

Förra året fick jag se den första hjorten någonsin. Det var runt 24.00 på natten när jag var på väg hem från jobbet, det var dimma, så det gick inte att köra fort och det var ingen ide att ha helljuset på. Och sen ser jag, precis vid vägkanten på mitt körfält en sån otroligt stor och mäktig hjort. Satte på helljuset för att få se bättre, men då blev den dock rädd och sprang iväg.

Nåväl, igår när jag och sambon var på väg hem stod det massa rådjur och betade, men framförallt stod det en stor och så fin hjort bland dom. Alltså, jag tycker dom är så himla fina och mäktiga.

 
Jag hann tyvärr inte ta något kort, så detta är en lånad bild från google, men visst är de fina!
 
Kommentarer:
2015-10-14 @ 17:52:31

Hjortar är riktigt mäktiga, hornen är ju bara så vackra.

Svar: Ja, men verkligen! Och idag såg jag en till som stod i dimman som höll på att lägga sig, så himla fint!!
minglittrigajul.blogg.se

2015-10-16 @ 01:19:51

Dom är så fina, vi ser sällan dom här uppe i norrbotten då dom är så extremt skygga.. brukar se bambi på våren men utan horn :) Gillar inredning med hjortar i juletid också!

Svar: Ja visst är dom! Åh, men dom är allt att söta också :) Det är nåt visst med hjortar i inredning under julen faktiskt, det är väldigt fint :)
minglittrigajul.blogg.se

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: