MinGlittrigaJul - Dag 20 – Beskriv din ”julstil”

MinGlittrigaJul

2015-10-20
10:06:00

Dag 20 – Beskriv din ”julstil”

Jag tycker att jag har haft olika julstilar varje år sen jag flyttade hemifrån, först var det mycket rött, grönt och massa julpynt överallt, men ju äldre jag blir, desto mer stilrent och mer från natur har det blivit.

Vi har röda gardiner i de flesta rum, där vi är som mest. Vi har inte alls lika mycket julpynt/dekorationer (små tomtar m.m) överallt, nu är det mer enhetligt om ni förstår. Det blir inte lika rörigt. Små äkta granar inomhus har blivit en stor favorit i inredning också och gör så mycket. Levande ljus och hyacinter är också ett måste nu för tiden, så fint!
 
Drömmen är ju om man fick bo i ett typiskt Ernst hus, sådär gammaldags och lantligt.

Vad har du för julstil?
 
 
 
Kommentarer:
2015-10-20 @ 11:15:34
#1: Jessica

Jag märker också att min stil ändras ju äldre jag blir. Orkar inte riktigt med tusen tomtar överallt...men vänta, har jag inte det ändå??? Men ja, rörigt blir det och i år blir det nog mindre av den varan =)

Svar: Undrar varför det blir så med åldern :p Haha, ja är man van så blir det lätt att alla tomtar m.m. kommer upp igen ;) Man ska pynta så man själv är nöjd och kan njuta :)
minglittrigajul.blogg.se

2015-10-20 @ 21:41:40
#2: Liza

Håller med om att tomat och prydnader kan göra att det ser rörigt ut. Tycker också det är finaste med "less is more". Det kan ju bli minst lika mysigt och juligt utan alla smågrejer! :)

Svar: Absolut, det ser lite mer trevligt ut när det är mer stilrent också :)
minglittrigajul.blogg.se

2015-10-20 @ 23:16:11
#3: Lena

Ernst är bara favoriten ... just löv him :)

Svar: Ja verkligen, han är så mysig!! :)
minglittrigajul.blogg.se

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: