MinGlittrigaJul - Dag 19 – En julklapp du ångrat att du köpt/du önskar att du aldrig fått.

MinGlittrigaJul

2015-10-19
10:14:00

Dag 19 – En julklapp du ångrat att du köpt/du önskar att du aldrig fått.

Hej,

Till dagens julutmaning, finns det egentligen inget som jag ångrat att jag köpt eller fått. Jag själv är väldigt tacksam för allt, det är ändå tanken som räknas.

Men jag kommer ihåg när jag och sambon träffades (6 december-08), och vi skulle ge varandra en varsin julklapp för första gången. Jag får ett presentkort på 500kr och min stackars sambo fick ett ljus som det stod "Älskling" på och en liten text. Då skämdes jag vill jag lova, och han kan nämna det än idag, haha =) Det är något jag faktiskt ångrar lite!

Igår var jag och sambon iväg till ÖoB lite snabb ocksåt. Det fanns en hel del julgrejer, men det blev inget stort julinköp faktiskt. Jag köpte med 10st julkort (2 av varje), lite batteridrivna ljus och det bästa av allt, chokladtomtarna, alltså dom är verkligen mina favoriter!

Så igår kväll blev det lite julmys, med en varsin chokladtomte och julmust, så gott!
 
 
Kommentar:
2015-10-21 @ 09:09:01
#1: Annie

Vilka fina julkort - de såg jag inte när jag var på ÖoB!
Man ska inte mäta alla julklappar i pengavärde - de kan ha ett helt annat värde, vilket jag är säker på att din gåva hade:)

Svar: Ja visst var dom mysiga, du får ta en tur till ÖoB igen och kika :) Nej, man ska inte de, men det var så pinsamt då, idag skrattar vi mest åt det, hihi :)
minglittrigajul.blogg.se

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: