MinGlittrigaJul - Älskade oktober

MinGlittrigaJul

2015-10-01
08:22:36

Älskade oktober

God morgon,
 
Idag vänder vi blad i kalender och ser att det blivit Oktober, hur fort går det inte?!
Oktober är månad då jag brukar tjuvlyssna på julmusik, smaka julmusten och annat julgott. Förra året, 1a oktober hade vi frost och jag satt och lyssna på julmusik (väldigt mysigt

Vi hade faktiskt liiiiite frost häromdagen, men det var i skuggan hos grannen, haha. Jag vill ha dessa vita mornar när träd och allt är vitt och glittrigt.

Men alltså just nu känner jag inte för nåt juligt, konstigt nog. Jag tror det mestadels beror på att det är så varmt än. Jag har inte ens börjat med listor på vad som ska göras, köpas m.m. inför jul (skäms!)  Därav har bloggen blivit lite drabbad också.
Däremot börjar de flesta butikerna att plocka fram julen i oktober, vilket är fantastik! Och när Halloween är slut, går det fort, då jäklar blir det jul överallt :D
 
När börjar du smått med julmusik, pyssel och annat juligt?

LÅNAD BILD, PINTEREST
Kommentarer:
2015-10-01 @ 09:55:38

Börjar redan i Oktober med Julmusik :) Brukar dricka julmust, och baka nåt då med, men annars drar man väl igång typ en vecka in i November på allvar :)

Svar: Samma här, i November då jäklar är det dags för jul på riktigt, haha =)
minglittrigajul.blogg.se

2015-10-01 @ 15:01:38
#2: Liza

Börjar redan nu, faktiskt idag :) Tycker att det går så himla snabbt sen när hösten väl kommer igång så man får ju börja i tid! :)

Svar: Ja, men det är sant! Det går så himla fort =)
minglittrigajul.blogg.se

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: