MinGlittrigaJul - november 2015

MinGlittrigaJul

2015-11-29
18:04:14

Välkommen Advent

God kväll allihopa,
 
Tänk att det äntligen blivit advent och alla är hem är pyntade, både inne och ute.
 
 
Jag slänger upp ett snabbt inlägg och önskar er en fortsatt fin adventskväll 🎄
 
 
2015-11-24
09:10:00

Årets julklapp 2015

God morgon
 
Igår fanns det lite ork i kroppen, så på eftermiddagen åkte strykjärnet fram och julgagrdiner åkte upp på nedervåningen och i hallen på övervåningen. Det sattes även upp en julstjärna i hallen på övervåningen också, det blev så himla mysigt. Idag ska restrande gardiner upp och även julbelysningen tror jag misann
 
Men tillbaka till det om inlägget skulle handla om från början, årets julklapp, som i år är robotdammsugaren.
 
Inget jag skulle gissa till, men inget som känns konstigt heller, den verkar ha blivit väldigt populär redan och här hemma har sambon pratat på en robotdammsugare sen i somras, haha.
 
Vad tycker du om årets julklapp?
 
 
2015-11-23
13:31:00

En vecka i julens tecken

Hej på er.
 
Här har man åkt på en riktigt feber, förkylning, hosta och värk i kroppen sen natt till lördag, så tyvärr har jag inte orkat kolla in era julbloggar. Nu börjar jag dock bli bättre, men jösses så många som åkt på dessa sjukdomar, usch. Men men, det är ju influensatider och alla klarar sig inte ifrån de.
 
Under helgen var de tänkt att jag och mamma skulle iväg på julshopping, utegranen skulle varit uppe, det skulle börjas med julstädning, julgardiner skulle sättas upp, dock har ingenting blivit gjort.
 
Men om man ska vända allt de negativa till de positiva som finns de bara saker att se fram emot nu. De ovanstående saker ska göras under veckan, kanske inte julshoppingen, men allt annat. Jag ska även pyssla ihop årets adventljusstake som jag ser fram emot. I år ska jag nämligen ha blockljus istället för vanliga kronljus, vilket jag aldrig haft innan :)
 
Och denna veckan ska det ju julpyntas också!! Tänka sig, på söndag är det advent, hur mysigt är inte de?!
Nu är det bara att börja tagga inför en massa julmys framöver =)
 
Vad ska du ha för adventljusstake denna jul?
 
 
 Förra årets adventljusstake