MinGlittrigaJul - september 2014

MinGlittrigaJul

2014-09-28
16:36:44

Jul på Loppis

Idag har jag och sambon varit på "Jätte Loppis", där dom har otroligt mycket grejer. En hel lada full. Det är inte första gången vi är där och jag blev inte besviken när jag såg att de äntligen har börjat få en massa julsaker. Det jag gillar med loppisar är att man kan fynda gamla saker, som kan få ett helt nytt liv i sitt hem.

Jag hittade bland annat denna underbara julgransmatta. Har alltid velat ha en gammal och det är precis vad jag fått tag på idag, för endast 20 kr. Tänk er en pyntad julgran i en korg som står på den här mattan, det kan nog bli bra! Lite längre ner ser ni även ett par ljusstakar, tycker dom är så söta.

Kommer åka till samma Loppis lite längre fram igen, ägaren sa nämligen att de kommer få in ännu mer julsaker till veckan :)Små söta tomtar som pysslar med olika saker!

 
2014-09-24
16:57:01

3 Månader till Julafton

Kan ni tänka er, de är bara 3 månader kvar till Julafton. Det går så fort, dagarna bara flyger iväg!

Med det är nu, dagarna/veckorna innan som är så där extra bra och mysiga. Att få skriva långa planeringslistor, kolla runt i julmagasin och inspireras, kolla recept och göra allt det där jul mysiga med julmusiken i bakgrunden dagarna långa.
Det kan inte bli annat än underbart nu :)

 
2014-09-23
18:04:00

Höstdagjämning & Frost

Höstdagjämnings morgonen börjas med årets första frost!
Det var dock inte vitt och fint, inte som jag såg, men det var visserligen mörkt ute vid 05.30. Men det glittrade allt på gräsmattan och skrapa is på bilen, det fick man göra. Nu känner man verkligen att hösten är här, det har varit en sån där riktig frisk & härlig luft idag, härligt!

Det har även köpts lite mer höstliga ljung idag. Ska nog köpa lite mer imorgon också faktiskt, det var ju så billigt och med bra erbjudanden får man passa på!

Har du haft någon frost än, där du bor?

Så här ser det ut hemma hos oss nu, så himla fint!