MinGlittrigaJul - october 2014

MinGlittrigaJul

2014-10-30
10:06:00

Glittrig Morgon

Vilken härlig morgon man vaknar upp till, sol & glittrig frost. Tänk så mycket ljusare det blir direkt, vi får hoppas att det inte dröjer allt för länge med snön heller. Och på lördag är det redan November, så till veckan är det dags att rensa garderoberna och plocka fram vinterjackor, raggsockor, mössor m.m. I November börjar jag köra "all in" med julförberedelser som julpyssel och allt däremellan också, längtar så!

Just ja, idag börjar Mårbackas Julmarknad i Östra Ämtervik. Jag ska försöka hinna dit en sväng under helgen =)

*bild från Pinterest*
2014-10-27
17:01:00

Pumpa till Halloween

Nu är vintertiden här och denna vecka är det redan alla helgons dag & Halloween.
Detta är ingen högtid vi brukar fira, men en liten pumpa fixa jag till i alla fall. En glad pumpa dessutom, haha. Det va första gången på flera år som man skar till en pumpa, men det får allt duga. Jag kan nästan längta lite till att Halloween helgen ska ta slut, för sen är det verkligen "all in" på julen!

Firar du Halloween?

 
 
2014-10-25
07:39:11

Glögg julklapp

Men endast två månader kvar till Julafton fick jag denna underbara julklapp från Saturnus idag, 3 flaskor glögg varav två av årets nyheter, nämligen glögg med smak av saffran och den andra med smak av pepparkaka. Det ska bli väldigt spännande att prova dessa. Den tredje glöggen "God Jul" har en klassisk glöggsmak och är alkoholfri, dessutom skänker Saturnus 1kr till Världens Barn för varje såld flaska. Mycket bra!

Gå in på Saturnus och läs med om deras produkter!
http://www.saturnus.se/