MinGlittrigaJul - december 2013

MinGlittrigaJul

2013-12-24
10:49:00

God Jul önskar jag er Alla

Nu hoppas jag verkligen ni får en riktig God Jul med era nära och kära! :)

En önskan jag har är att alla skulle kunna få ta del av värme, familj och vänner, så mina tankar går till de som har det mindre bra och att denna önskan uppfylls i framtiden!
 
 
2013-12-23
10:24:00

Dan Före Dopparedan

Ja ni kära läsare, nu är det bara en dag kvar till den största högtidsdagen på året, julafton. Det ska bli så mysigt att få umgås med stora tjocka släkten imorgon, med full rulle från tidig morgon till natt. Högljutt och en massa skratt, julmat, julklappar, tomtar, kalle anka och allt annat underbart på julafton!

Denna dagen ska det njutas. Fixa naglar, lägga fram kläder till imorgon, kolla alla julklappar och lite annat smått och gott. Och så klart den årliga traditionella uppesittarkvällen!

Hur ser din dag ut idag, "dan före dopparedan"?
Fullt upp eller är det lugnt?
 
 
 
 
2013-12-19
17:00:00

Julklappsöppning

Till att börja med säger vi Grattis till söta Katinka på 4års dagen! ♥

Igår va vi ju iväg och bytte julklappar med sambons familj och öppnade dom så klart direkt, vi fick jätte bra saker. Bl.a. detta fina hjärtat som lyser, perfekt när vi flyttar till huset och jag älskar ju den lite mer lantliga stilen. Vi fick även presentkort på Stuvbutiken i Karlstad, perfekt till tapeter/golv m.m. inför renoveringen. iPad och en 3D blueray spelare fick vi också. Det är så kul när man blir nöjd!
 
Har du öppnat några julklappar ännu?