MinGlittrigaJul - august 2013

MinGlittrigaJul

2013-08-30
14:33:00

Mysig Trähäst

Nu äntligen har jag och min sambo fixat lånelöfte, känns härligt om vi hittar hus framöver! Kan bara längta till att få julpynta ens eget hus nån gång i framtiden, va mysigt det ska bli.
 
Nåväl, idag köpte jag en så fin trähäst. Är inget för hästar annars med den här kunde jag inte motstå. Den va lite höstlig tyckte jag, och färgen matchar kuddarna i vardagsrummet också! Om den är speciellt julig? nja lite kanske, men den kan nog få stå framme under jul (:
 
 
 
2013-08-29
08:54:45

Smygstartar ni Julen redan nu?

Ser att många faktiskt gör lite juligt som lyssnar på julmusik, smakar glögg, lite julpyssel m.m.
Jag är ganska hård mot mig själv med att inte börja julen förens 1 november med julmusik, glögg och allt annat. Julklappar, julshopping & bloggande börjas dock tidigare.
 
Frågan är om man orkar hålla sig ända till november, speciellt om snön skulle komma tidigare?!
 
 
Är du den personen som smygstartar julen lite i förväg eller väntar du? :)
 
 
2013-08-27
15:03:00

Ny design !

Ja, här om dagen tyckte jag att det var dags för en ny design på bloggen, är inte ett dugg duktig på allt detta med bloggens utseende, koder och allt annat som finns.
Och det förra utseendet har jag tyvärr ingen bild på, men vissa av er kanske kommer ihåg den. Då var den lite väl "rörig" och kändes inte riktigt "jag"

Men efter lite svordomar och galenhet är det iaf fixat. En mer julig, ljusare och mysig blogg har det blivit & jag är faktiskt ganska nöjd för att ha gjort det själv, så ibland lönar det sig med att vara lite ennvis, haha.

 

Ha en fortsatt trevlig dag/kväll! :)